Teriyakirijst met vleesreepjes, tomaat en lente-ui
home > conimex-recepten > Teriyakirijst met vleesreepjes, tomaat en lente-ui
Was en snijd de tomaten in partjes en de lente-uitjes in schuine stukjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de tomatenpartjes ca. 2 minuten. Voeg de rundvleesreepjes, de knoflook en de lente-uien stukjes toe en wok ca. 3 minuten mee. Voeg de wokrijst en de woksaus direct vanuit de verpakking toe en warm het geheel goed door.
Schep de teriyakirijst in 2 kommen of diepe borden.
Op tafel
Lekker knapperige Conimex Kroepoek Naturel en voor de pit Sambal Brandal !
Lekker anders kan ook:
Vervang de vleestomaten door een bakje gehalveerde kerstomaatjes.
Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Kokossmoothie met mango toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 2 personen:
3 vleestomaten 6 lente-uitjes 2 teentjes knoflook Conimex Wok Olie 200 g rundvleesreepjes 1 zakje Conimex kant-en-klare gele Wokrijst 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki