Wok Roll met bloemkool-kipcurry

home > conimex-recepten > Wok Roll met bloemkool-kipcurry

Snijd de kip in dunne plakjes. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.

Verhit een scheutje olie in een wok en wok de plakjes kip ca. 3 minuten. Voeg de bloemkoolroosjes toe en wok 8 minuten mee.

Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.

Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Was en verdeel de blaadjes sla en de bloemkool-kipcurry over de wok rolls, bestrooi met wat wortelreepjes en rol ze op.

Op tafel
Lekker met pittige Conimex Sambal Manis voor de extra pit

Lekker anders kan ook:
Vervang de plakjes kip door vlees of kalkoen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Lychee-, sinaasappel- en aardbeisalade toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

300 g kipfilet ¼ bloemkool Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Boemboe voor Groene Curry 1 pakje Conimex Romige Kokosmelk 1 pak Conimex Wok Rolls ½ kropsla 50 g dunne wortelreepjes