Wok Roll met sajoer boontjes en krab
home > conimex-recepten > Wok Roll met sajoer boontjes en krab
Maak de sperziebonen schoon.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de sperziebonen 3 minuten. Voeg de boemboe en 3 dl water toe. Goed mengen en op een laag vuur 15 minuten laten pruttelen.
Was en droog ondertussen de sla.
Trek de krabsticks een beetje uit elkaar.
Meng de yoghurt met de kokos.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schep de krabsticks door de bonen en warm ze 1 minuut mee.
Beleg de wokrolls met een paar slabladeren en de boontjes. Rol de wokrolls losjes op. Leg ze op borden en schep de kokosyoghurt erbij.
Lekker anders kan ook
Sajoerboontjes met krab zijn ook erg lekker met witte rijst of eiermie. Voeg aan de kokosyoghurt dan 3 el versgehakte koriander toe en geef het er apart bij.
Op tafel
Voeg aan tafel naar eigen smaak mild zoete Conimex Sambal Manis of lekker pittige Sambal Brandal toe.
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 3 personen:
400 g sperziebonen
Conimex Wok Olie
1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer Boontjes
0.5 kropje sla
300 g krabsticks
1 bakje (150 g) Griekse of Turkse yoghurt
8 el Conimex Geraspte Kokos
1 zak Conimex Wok Rolls