Wok Rolls met gember en ketjapvleesreepjes

home > conimex-recepten > Wok Rolls met gember en ketjapvleesreepjes

Hak de selderij fijn. Meng de helft met de tomatenketchup, de sambal en 0,5 el ketjap.

Snijd de paksoi in repen.

Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 3 minuten. Voeg de paksoi en de gember toe en wok ze 2 minuten mee. Voeg 3 el ketjap toe toe en wok nog 1 minuut.

Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Schep de vleesreepjes met paksoi en wat sambalsaus op de wok rolls. Bestrooi met selderij, rol ze op en leg ze op 3 borden. Geef de rest van de saus erbij.

Op tafel
Fris zoetzure Conimex Atjar Tjampoer smaakt hier uitstekend bij.

Lekker anders kan ook:
De combinatie van gember en ketjap is ook heel lekker met vis en garnalen. De vleesreepjes kunnen gewoon worden vervangen, de bereidingstijd blijft globaal hetzelfde.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade met gebakken Thaise mosselen en Limoenkwark toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

klein bosje selderij 6 eetl. tomatenketchup 2 theel. Conimex Sambal Badjak Conimex Ketjap Manis 1 paksoi Conimex Wok Olie 300 g vleesreepjes 2 eetl. bakgember (stukjes gember op siroop) 1 pak Conimex Wok Rolls