Zoete soja woknoedels met gember en kerrieomelet
home > conimex-recepten > Zoete soja woknoedels met gember en kerrieomelet
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten en goed laten uitlekken. Schil en rasp de gember fijn.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten met de gember ca. 5 minuten. Voeg de noedels en de woksaus toe en verwarm goed door.
Klop ondertussen de eieren los met de kerrie en de kruiden. Breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet in ca. 3 minuten aan elke kant goudbruin. Of bak in een kleine koekenpan 4 kleine omeletjes en vouw ze dubbel.
Rol de omelet eventueel op en snijd in reepjes of snijd de omelet in vieren.
Verdeel de noedels over 4 borden, verdeel de omelet erover en leg de kroepoek ernaast.
Op tafel
Zet Conimex Seroendeng op tafel voor een lekker knappertje.
Lekker anders kan ook:
Voeg aan de groenten een fijngesneden rode peper toe. Vervang in de omelet de kerrie door Conimex Djintan
Ingrediënten voor 4 personen
Benodigdheden voor 4 personen:
1 zak Conimex Wok Noedels (250 g) 1 stukje verse gember (ca. 5cm) Conimex Wok Olie 600 g Thaise roerbakgroenten 10 eetl. Conimex Woksaus Zoete Soja 5 Eieren 2 theel. Conimex Kerrie Djawa 3 eetl. gemengde groene kruiden (bijv. peterselie, bieslook en koriander) 1/3 zakje Conimex Kroepek Naturel