de-wereld-op-tafel
- Kalkoenrolletjes met Spinazievulling en Pikante Saus uit Guatemala
- Mexicaanse maïs kaassoep
- Thaise vissalade met mie
- Makreelsalade met advocado uit Zuid Afrika
- Afrikaanse stoofschotel
- Broodsoep met tomaten uit Portugal
- Jerk chicken uit Jamaica
- Merluza a la vinagreta Argentinië
- Japanse Roergebakken Asperges en Lamsvlees
- Gekruide Viskorma uit Pakistan
- Kippensoep uit Maleisië
- Biefstuk met Groene Paprika uit China
- Rundersamosas met Muntchutney-dip uit India
- Maleisisch Rundvlees
- Boston Chicken uit Massachussetts USA
- Gevulde Pikante Eieren uit Brazilië
- Kip in de Oven met Pindasaus uit Kenia
- Hartige Lamskoteletten uit Pakistan
- Nyama na Irio (Rundvlees in een groene Puree) uit Kenia
- Enchiladas (Gevulde Maïspannenkoeken) uit Mexico
- Shikar Kari (Varkenscurry) uit India
- Filipijnse Kokosballetjes
- Portugese visfilet
- Hete Curry van Scampi's uit Thailand
- Visserssalade met Zoute Haring uit Belië
- Mihoen Singapore
- Zuppa con Muscoli (Mosselsoep) uit Italie
- Kip met Groenten uit Ivoorkust
- Gegrillde Biefstuk met pikante Dressing uit Argentinië
- Lever met Sesamsaus uit Korea
- Kip met Gevulde Eieren uit Algerije
- Gebakken-Rijstschotel uit Vietnam
- Thaise Rijst met Garnalen (Khao Paad Naam Prig met Goong Thod)
- Garnalencurry met Lente-Ui en Meloen uit Thailand
- Keftaballetjes met Uien uit Marokko
- Huushuur (Gefrituurde Vleespasteitjes) uit Mongolië
- Rundvleesschotel met Maïs uit Kaapverdië
- Sperziebonensalade (Zöldbabsaláta) uit Hongarije
- Dourado (Portugese Kabeljauwschotel)
- Khoreshe Bademjan (Stoofschotel van Lamsvlees en Aubergine) uit Iran
- Roti met Kippenvleugeltjes en Tomatensaus uit Suriname
- Taiwanese Gebakken Noedels
- Armeense Lamsschotel
- Polynesische Gehaktballen
- Vleesschotel in de Oven uit Guatemala
- Verstopte Eieren uit Egypte
- Biefstuk uit China,Hong Kong
- Aardappelsoep - Gromperenzopp uit Luxemburg
- Doro Wat
- Geroosterde Lamsbout (Fakhdet Kharouf bel Furun) uit Palestina
- Raro Tarati (met of zonder Corned Beef) van de Cook Eilanden
- Hartige Curry uit Pakistan
- Kalua Varkensvlees uit Hawaii
- Kruidige Gehaktkoekjes uit Venezuela
- Kokospannenkoeken uit Jamaica
- Israelische Gevulde Kippenbouten
- Marokkaanse aardappelstoofpot
- Bobotie
- Kuku Ne Dovi (Kip Met Pinda’s uit Zimbabwe)
- Penne all'arrabbiata
- Couscous met zeven groenten
- ALBIGONDA' S
- Rijst met pittige gewokte seizoensgroenten
- Falafel
- Sigara boregi
- Empanada's met groene-pepersalsa
- Gefrituurde miegarnalen
- Oosterse bouillon
- Zoete fruitsalade met peperdressing
- Zoete puree met gegrilde ribeye en chimichurri
- Garnalencurry
- Indiase baigan bhajee
- Surinaamse bruine bonen met rijst
- Nigeriaanse suya
- Fatoush uit Libanon
- griekse-spinakopata
- Griekse spinakopata
- Oosterse miesalade met aubergine
- Chinese loempia
- Vietnamese groenteomeletjes
- Libanese meloensalade met kardemom
- Griekse tzatiki
- Marokkaanse lamsspiesjes
- Mediterrane courgettesalade met feta
- Italiaanse gevulde olijven
- Marokkaanse couscous met verse kruiden en granaatappel