Gegratineerde kaastortilla

home > echt-vegetarisch > Gegratineerde kaastortilla

Roerbak de paprika, knoflook en bosui 3 minuten in hete olijfolie en schep de uitgelekte maïskorrels erdoor. Verwarm de tortilla’s even in een koekenpan of warme oven.
Bestrijk de tortilla’s met de helft van de salsa. Leg de plakken kaas erop en verdeel de paprika-maïsvulling met 1 eetlepel koriander erover. Rol de tortilla’s met vulling op en leg ze naast elkaar in een ovenvaste schaal. Strijk er de rest van de salsa over en bestrooi met geraspte kaas. Laat de kaas even smelten onder een hete grill en serveer het gerecht bestrooid met de rest van de koriander.





Ingrediënten voor 4 personen

1 rode paprika, in blokjes
1 teentje knoflook, gepeld en fijngehakt
2 lente-/bosuitjes, in smalle ringen
2 eetl. olijfolie
100 g maïs (blikje)
4 tortilla’s Ø 25 cm
1 potje (8 eetl.) salsa
100 g jong belegen 30+ kaas, in plakken
2 eetl. gehakte koriander
100 g geraspte 30+ kaas