Pizza met kastanjechampignons

home > echt-vegetarisch > Pizza met kastanjechampignons

Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4. Pizza’s op bakplaten leggen. Spinazie laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Kastanjechampignons schoonborstelen en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olijfolie verhitten. Ui en kastanjechampignons ca. 5 minuten op hoog vuur bakken en vocht laten verdampen. Mengsel over pizza\‘s verdelen. Spinazie in kleine bergjes gelijkmatig over pizza’s verdelen. Op elk bergje spinazie 1 eetlepel roomkaas scheppen. Pizza’s bestrooien met peper en volgens gebruiksaanwijzing bakken.





Ingrediënten voor 4 personen

2 pizza margherita (á 2 stuks, 510 g)
1 pot gesneden bladspinazie (330 g)
1 bak kastanjechampignons (250 g)
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
versgemalen peper