Kaasfondue met bokbier
home > fondue > Kaasfondue met bokbier
Broccoli wassen, in kleine roosjes verdelen en gaar koken in 15-20 min. Tomaatjes schoonmaken. Champignons schoonvegen en grote halveren. Stokbrood in plakjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden (peterselie, dille) doen. Zachtjes warm laten worden. Bier bij kaasmengsel schenken. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 min. zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met mosterd en peper. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.
Ingrediënten voor 4 personen
300 g broccoli, 250 g cherrytomaten, 250 g champignons, 1 bruin stokbrood, 600 g pittige kaas in blokjes, peterselie, dille, 1 flesje bokbier (300 ml), 2 theel. mosterd, peper