hapjes-en-dips-of-borrelhapjes
- Roomkaas in Bladerdeeg
- Borrelhapje hawaii
- Gefrituurde champignons met rode wijn-knoflooksaus
- Groene-currypasta
- Rode-currypasta
- Kip in een sesamjasje
- Knoflook-kruidendip
- Auberginedip - wordt ook auberginekaviaar genoemd
- Mihoen-groentenkoekjes
- Kip met nori - stukjes kip met zeewier
- Garnalenpakketjes
- Kip tandoori kipspiesjes met paprika
- Lamskoteletjes in een kokosjasje
- Gefrituurde knakworstjes
- Pittige tortilladriehoekjes met pintobonen.
- Pittige tortilladriehoekjes met kidneybonen
- Saucijzenbroodjes met varkens-kalfsgehakt en kerrie.
- Saucijzenbroodjes - chutneykip.
- Saucijzenbroodjes - basisrecept
- Gefrituurde pittige knakworstjes
- Kipreepjes
- Avocado en kruiden dipsaus
- Komkommer en peer dipsaus
- Romige zalm dipsaus
- Blauwaderkaas en room dipsaus
- Dipsaus 'Tempura'
- Romige bacon-champignonhapjes
- Mais en bacon dipsaus
- Ei met kaviaar
- Champignons met krab gevuld
- Kaas-linzenballetjes
- Kerrieballetjes
- Kip tikka - kipspiesjes
- Yakitori - kipspiesjes
- Vietnamese loempia's
- Dimsum, kleine pakketjes met varkensgehakt en garnalen
- Garnalen-koriander toastjes
- Warme toastjes met kaas
- Kaasbroodjes (Welsh rarebit)
- Stokbrood de luxe voor bij de borrel