hoofdgerechten
- Lenteratatouille met rozemarijnaardappels
- Stoemp
- Zuurkool uit Polen
- Pastinaakquiche met spekblokjes
- Broccoliflan met ham en kaas
- Bloemkoolflan met ham en kaas
- Tomatenstoof met gehaktballetjes
- Spekjescake
- Olijven- en hamcake
- Boerenkool met ananas en uitgebakken spekjes
- Cajun rundvleesstoofschotel
- Biefstukreepjes met paddestoelen in oestersaus
- Varkenshaas met appel
- Runderreepjes met shii-take en cashewnoten
- Varkensvlees met bokbier
- Russische runderpot
- Kip met kokos en ananas
- Tortelloni met paprika en gegrilde geitenkaas
- Spaans stoofvlees
- Goulash met zuurkool
- Zoervleisch (zuurvlees) uit Limburg
- Vlaamse witte koolschotel
- Vlaamse spitskoolschotel
- Saucijzen met zuurkool, appel en gebakken uitjes
- Tagliatelle met spinazie en spekjes
- Preistampot met kaas en sinaasappel
- Exotische kalfsschnitzels
- Zalm met paddenstoelen-roomsaus
- Speklapjes met zuurkool, pruimen en prei
- Mediterrane kippenstoof
- Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
- Spaghetti met mosselen
- Varkenshaasjes in romige preikaassaus
- Souvlaki
- Mosselstoofpot met groene kruiden
- Oosterse kool met saté
- Kalkoenreepjes in roomsaus
- Tortelloni met kaas en een paprika/tomatensaus
- Ovenschotel met couscous en kip
- Kerriekip met sinaasappelrijst
- Pastasalade met paprika en haring
- Lasagne al pollo
- Aardappelgratin met brie
- Varkenskarbonades met gebakken appel en cider
- Vissticks met kerriesaus
- Spaghetti met courgette en paprikapesto
- Courgette gevuld met pilavrijst
- Paella met kip en garnalen
- Preitaart
- Griekse spinazierolletjes
- Gegratineerde spinazie-hamrolletjes
- Asperges met zalm en aardappelpuree
- Stamppot rauwe spinazie met spek
- Tagliatelle met gorgonzola en ham
- Cannelloni met tonijn en spinazie
- Lasagne met champignonvulling
- Marokkaanse vlees-balletjes
- Catalaanse stoofpot Escopado catalán
- Moussakka Aubergine-stoofschotel
- Aubergines uit Cyprus Melitsanes yemistes
- Garnalen met rijst Gamberi conriso
- Rijst met bonen en ananas
- Pasta met broccoli en kip
- Saté Oriëntal met rijst
- Broccolisoufflé
- Knolselderijsoufflé
- Uien-camemberttaart met noten
- Uien-camemberttaart
- Varkenshaas-preicurry
- Kalkoen-preicurry
- Varkenshaas met mango
- Knolselderij-aardappelgratin
- Kipfiletreepjes op Japanse wijze
- Rundvleesreepjes op Japanse wijze
- Marokkaanse varkensvleesschotel
- Marokkaanse rundvleesschotel
- Kalfsoester met peren
- Varkenshaas met peren
- Gehakt met koolraap en rijst
- Varkensvlees met kerrie en Chinese kool
- Mosselen met look en mosterdsaus
- Pasta á la Inge
- Biefstuk met ajuinsaus
- Gentse waterzooi
- Sliptong uit Oostende
- Goulash
- Stoofschotel van zuurkool en witte kool
- Luiks stoofvlees
- Kip met fruitchutney
- Zuurkool met hamlappen en appelcompote
- Mozzarellaburgers met ansjovis en kappertjes
- Enchilada's met chilisaus
- Mozzarellaburgers met gedroogde tomaten
- Zoetzure rodekool met appel en saucijsjes
- Spitskool gratin
- Sperziebonen op Spaanse manier
- Kefta Marokaanse kroketjes
- Moussaka met aardappelen
- Aardappelen met lamsvlees uit de oven
- Spinaziepie met eieren
- Aardappelnestje met paprika en shoarmavlees
- Gebraden runderlende
- Aardappelpannenkoeken met cantharellen
- Aardappelpuree met gemengde groenten
- Kalkoenpoten met preiselbeeren
- Gebraden lamsrug
- Gevulde kalfsschnitzel
- Gevulde kalfsborst
- Karper op Hongaarse wijze
- Roergebakken kalfsvlees met champignons
- Rijst met gehaktcurry
- Varkenshaas uit de provence
- Gebakken ham in bierdeeg
- Biefstuk met kruidenboter
- Kalfslever op z'n Berlijns
- Kalfsbiefstuk met dragon
- Rijst met worstjes in de kasserol
- Spaanse worstragoût
- Kalkoenfilet in romige mosterdsaus
- Auberginerondjes met lamsgehakt en walnotensaus
- Turkse gehaktballetjes met saffraanrijst
- Aubergine met feta en tomaat
- Kip á la Ed uit de oven
- Kipfilets in sinaasappelsaus
- Kasseler rib met aardappelsla
- Pekelvlees met pickles
- Gemarineerde runderlende
- Zalm met amandelen
- Kalfsfilets Hawaii
- Wortelstoofpot
- Paprikaschotel
- Gaisbergse stoofpot
- Bonenschotel uit Baden
- Linzenschotel
- Gebakken biefstuk met whiskysaus en rijst
- Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
- Spruitjesstoofpot met ganzenborst
- Pichelsteiner
- Cantharellenstoofpot
- Bonte rijstschotel met vlees
- Chinese koolstoofpot
- Westfaalse schotel
- Belgische rundvleesschotel
- Vegetarische schotel
- Preischotel met tomaten
- Spaanse rijstschotel éénpans gerecht
- Bretonse bonenschotel éénpan's gerecht
- Osso bucco stoofschotel van kalfsschenkels
- Thaise varkensreepjes met ananas
- Stamppot met roergebakken spruitjes
- Hachee
- Aardappelen uit Lyon
- Kippenragoût in rijstrand
- Hutspot van ui wortel, doperwtjes en kerrie
- Runderstoofpot met ui en rozijnen
- Gevulde aubergines als hoofdgerecht
- Gehakt in kerriesaus met rozijnen en appel
- Gehakt in kerriesaus met rozijnen en banaan
- Tournedos met wijnsaus
- Tartaartjes met courgette en paprika
- Paprikazuurkool met rookworst
- Kipfilets in champignonsaus
- Gemarineerde biefstukjes
- Gehakt in kerriesaus met rozijnen en gember
- Ragoût atelier
- Stoofpot van kip wintergroenten en spekblokjes
- Gemarineerde hamlappen met Provençaalse tomatensaus
- Knolselderijstampot met mosterdsaus
- Bourgondische roomschnitzel
- Aardappelpannenkoeken uit de joodse keuken
- Romeinse tomatenstoofpot met kip
- Risotto alla Milanese
- Tournedos au vin rouge
- Rode-koolstampot met gebakken appeltjes
- Preistamppot met gedroogde tomaten
- Rosbief met raki en salie
- Auberginerondjes met rundergehakt en tomatensaus
- Kippensjasliek en rijst met paprika
- Pikante worstragoût
- Spaanse rijst
- Worstschoteltjes
- Hampannenkoeken
- Tournedos in champignon-sherrysaus
- Hamsteaks met bananen
- Mixed-grill met kruidenboter en lucifer-aardappeltjes
- Hete bliksem met katenspek of bloedworst
- Roergebakken kipfilet met broccoli
- Drie in de pan met appel en ham
- Zwitserse kalfsrolletjes met lintmacaroni
- Tagliatelle met groene asperges
- Beierse worst met aardappelpuree en spruitjes
- Gevulde kalfsrug met aardappelkroketjes
- Gebraden eend
- Aardappelpuree
- Filosoof van bruine bonen
- Shepherds Pie als hoofdgerecht
- Chinese vleesfondue
- Groene lasagne
- Kalkoen op z'n Chinees
- Kasseler rib en croûte
- Kleurige stoofschotel
- Maisschotel
- Schapenvleespilaf
- Koolraapschotel
- Bonen-zuurkoolschotel
- Sperziebonenschotel
- Peultjesschotel
- Italiaanse macaronischotel
- Mossel-rijstgerecht
- Groenten-rundvleesschotel eenpansgerecht
- Savooiekool met lamsvlees eenpansgerecht
- Biefstuk in kruidensaus met notenrijst
- Röstikoekjes met zuurkool en leerdammer
- Bretons husselpotje met tutti frutti
- Sandwiches met bleekselderij
- Panini met ham en artisjok broodjes als lunch
- Irish stew Gemengd gerecht van wortelen, kool, uien en aardappelen met schapenvlees
- Gevulde courgettes met daarbij rijst
- Krokante aardappels met methode 'Hasselback'