koken-met-wijn
Met wijn kun je heerlijk koken. Een scheutje wijn door een stoofpotje met vlees doet wonderen. Het vlees wordt lekker zacht en krijgt een lekker smaakje. En hou nog een gaatje over voor de good old geflambeerde kersen!
Koken met Wijn
- Kip van de wijnmaker
- Olympische pastaschotel met gehakt
- Lasagna met paddestoelen
- Consomme met ravioli van kabeljauw en wittekool
- Visragout in rijstrand, van Angeline
- Vissoep met gerookte zalm
- Spaghetti met pittige tomaten-mosselsaus en basilicum
- Gebakken schol met spizazie, olijven en tomaten
- Tongrolletjes met kreeftenvulling
- Gekonfijte groenten, tofu met oregano, coulis van verse tomaten
- Geflambeerde kersen
- Zalm met uien en champignons
- Kip in rode wijn
- Ribstuk met gebakken charlotte-aardappelen en rode wijn sjalotjes
- Boeuf Bourguignon