Lamskoteletten met dragonsaus

home > lamsvlees-recepten > Lamskoteletten met dragonsaus

Meng met de mixer de dragon, amandelen, de parmezaanse kaas en 1 ½ eetlepel olie tot een grove pasta. Voeg de slagroom toe en verwarm dit in een steelpannetje op zacht vuur. Laat het sudderen tot de gewenste dikte bereikt is.
Wrijf de lamskoteletten in met olie en bak ze rondom bruin in ca 6 minuten. U kunt hiervoor ook een grillplaat of grillpan gebruiken.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Leg de koteletten op een voorverwarmd bord en schep wat dragonsaus erbij.
Eventueel kunt u dragon ook vervangen door of basilicum of peterselie.
Lekker met een pasta. Bereidingstijd: ± 30 min.





Ingrediënten voor 4 personen

lamskoteletten 12 tot 15 stuks
dragon verse, gehakt
geschaafde amandelen 25 gram
parmezaanse kaas geraspt, 2 eetlepels
olijfolie 3 eetlepels
slagroom 2 deciliter
peper
zout