Lamslapjes Indian

home > lamsvlees-recepten > Lamslapjes Indian

Bak de lamslapjes zachtjes in een pan met antiaanbaklaag voor ca 10 a 12 minuten. Roerbak ondertussen in olijfolie de groenten en de koriander in een wok of wadjan.
Haal het vlees uit de pan en bak in dezelfde pan de plakken aubergine om en om. Leg het vlees bij de plakken aubergine in de pan en voeg de kokosmelk toe. Laat het geheel nog even doorwarmen. Lekker met couscous. Bereidingstijd: 30-60 min.





Ingrediënten voor 4 personen

lamslappen Indian, 8 stuks
pompoen in blokjes gesneden, 400 gram
groene peper in ringetjes gesneden, 1 stuks
kikkererwten 1 blik
pethbonen (toko), 1 pakje
aubergines in lange plakken, 1 stuks
koriander gesnipperd, 1 eetlepels
kokosmelk 1 klein blikje
olijfolie