Andijviesalade met tonijn en walnoten

home > maaltijdsalades > Andijviesalade met tonijn en walnoten

Tonijnstukjes met vork loshalen. Meloen in blokjes snijden.
Walnoten grof hakken.
Bosui in ringetjes snijden.
Paprika in stukjes snijden.
Van stokbrood 4 sneetjes snijden, de korst verwijderen en in blokjes snijden. In droge koekepan met anti-aanbaklaag broodblokjes ca. 5 minuten bruin bakken.
In grote schaal andijvie en tonijn door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Salade over 4 borden verdelen. Meloen, walnoot, bosui en paprika erop leggen en broodblokjes erover strooien. Salade met de rest van het stokbrood serveren.





Ingrediënten voor 4 personen

2 blikjes princess tonijnstukjes in light mayonaise
1 galiameloen
1 zakje walnoten (55 gram)
3 bosuitjes
1 rode paprika
1 bruin stokbrood
1 zak panklare andijvie (400 gram )