Kipsalade met ananas, perzik en cashewnoten

home > maaltijdsalades > Kipsalade met ananas, perzik en cashewnoten

Snijd de kipfilet in kleine stukjes en marineer ze met wat kruiden naar keuze en wat olie. Bak ze daarna snel gaar. Ondertussen rooster je de cashewnoten of de pijnboompitten. Snijd de perzik in blokjes. Laat de ananas uitlekken. Was eventueel de salade en verdeel deze over een bord. Snijd de tomaatjes in stukjes. Verdeel de perzik, ananas en de tomaatjes over de sla. Verdeel de kipfilet. Giet de dressing over de kip en salade. Garneer de salade met de nootjes. Lekker met warm stokbrood.





Ingrediënten voor 4 personen

1 gerookte of gebakken kipfilet
gemengde sla naar keuze
klein blikje ananas, in stukjes
evt. perzik uit blik, in stukjes
zongedroogde tomaatjes, in stukjes
handje cashewnoten of pijnboompitjes
een frisse dressing, bijv. een madrasdressing of Thai lime and coriander dressing
kruiden voor de kip