Maaltijdsalade geitenkaas

home > maaltijdsalades > Maaltijdsalade geitenkaas

Kook de pasta beetgaar en laat deze afkoelen.
Snijd de appel, komkommer, paprika, ui en de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
Meng deze door de koude pasta en de rucolasla.
Snijd de 150 g ontbijtspek in kleine reepjes, bak deze even en meng dit ook door de salade.
De plakjes geitenkaas verwarm je even in de magnetron. Leg deze als laatste op de salade, anders wordt bij afkoeling het kaasje hard.
Je kunt ook een aantal plakjes om de geitenkaas wikkelen en deze even bakken in de pan.
Doe de honing in een bakje met een beetje thijm en verwarm deze. Dit is de dressing voor over de salade.
Strooi over de salade de pardanokaas.





Ingrediënten voor 4 personen

500 g pasta
1 appel
zongedroogde tomaatjes op olie
geitenkaas
pijnboompitjes
rucola/veldsla
rode ui
honing
thijm
150 g ontbijtspek
1 paprika
1/2 komkommer
1 zakje geraspte pardanokaas