Maaltijdsalade met zalm, mango en asperges
home > maaltijdsalades > Maaltijdsalade met zalm, mango en asperges
Roerbak de stukjes zalm 2-3 minuten in de olie in een koekenpan tot ze bruin worden. Blancheer de asperges 2-3 minuten in een pan met kokend water met wat zout. Laat ze uitlekken en zet ze apart en verdeel de veldsla over 2 grote borden. Leg de zalm, asperges, venkel, mango en het lente-uitje erop.
Schenk de yoghurt in een kleine kom en roer de mosterd en peper en zout erdoor. Schenk de dressing over de salade en serveer met knapperig brood.
Ingrediënten voor 4 personen
300 gram zalmfilet, ontdaan van graten, in stukjes
1 eetlepel olijfolie
200 gram groene asperges, onderkant afgesneden, in stukjes
2 handjes veldsla
¼ venkelknol, in plakjes
1 mango, ontpit, geschild en in blokjes
1 lente-uitje, fijngehakt
1 dl yoghurt
1 theelepel dijonmosterd
zwarte peper en zeezout naar smaak