MEXICAANSE BONENSCHOTEL MET KIPFILET

home > mexicaans-koken > MEXICAANSE BONENSCHOTEL MET KIPFILET

Pel en snipper de uien. Snij de kipfilet in kleine stukjes en meng ze met de taco seasoningmix. Verhit de boter (margarine) in een ruime pan en bak hierin de stukjes kip op een hoog vuur rondom bruin. Roer de groentemix Mexico (Iglo) er door en laat de groente op een laag vuur ontdooien. Bak het geheel vervolgens nog 5 minuten al omscheppend op een hoog vuur. Voeg 0.25 liter koud water en het sauspoeder toe. Breng het gerecht al roerend aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Laat de bonen uitlekken en voeg ze toe. Warm het gerecht tot slot goed door.





Ingrediënten voor 4 personen

800 g bruine bonen uit blik, 400 g kipfilet, 300 g groentemix Mexico (Iglo, diepvries), 2,5 dl paprikasaus, 50 g boter (bak), 2 uien, zakje tacokruidenmix