Gehaktschotel met kappertjes, olijven en kaas
home > ovenschotels > Gehaktschotel met kappertjes, olijven en kaas
Vermeng het gehakt met de ui, knoflook en het ei, de fijngehakte peterselie, de kappertjes, de plakjes olijf en wat zout en peper. Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal. Leg de plakjes kaas en de anjovisfilets op het gehakt. Bak het gehaktgerecht ca. 30 minuten in een op 200ºC. voorverwarmde oven tot het gehakt gaar is en de kaas gesmolten is.
Ingrediënten voor 4 personen
500 g. rundergehakt, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 ei, 1 eetl. peterselie, 1 eetl. kappertjes, 10 in plakjes gesneden groene olijven, zout, peper, 100 g in plakjes gesneden mozzarella of jonge kaas, 4 ansjovisfilets.