Pannenkoek op z'n Indonesisch

home > pannenkoeken > Pannenkoek op z'n Indonesisch

Meng 1,5 dl klappermelk met 1,5 dl melk. Maak hiermee een beslag zoals beschreven op de verpakking. Mix er 1 eetlepel bakgember doorheen. Snijd de shii-take in plakjes en bak deze aan. Haal de shii-take uit de pan en houd ze apart.
Giet beslag voor een pannenkoek in de pan, strooi er een kwart van de shii-take overheen, en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin en gaar. Verwarm de kip-sate salade of de stokjes sate en vul de pannenkoek ermee.
Serveertips:
Serveer er eventueel kroepoek bij.





Ingrediënten voor 4 personen

Voor vier pannenkoeken: 1 zakje Portie Pannenkoek en 1,5 dl melk.
Extra benodigdheden:
1,5 dl klappermelk (kokosmelk)
1 el bakgember (Baukje)
shii-take
kip-sate salade of stokjes kip-sate
eventueel kroepoek