Spinazie- zalmpannenkoeken
home > pannenkoeken > Spinazie- zalmpannenkoeken
Spinazie volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Zalm laten uitlekken, velletjes en graatjes verwijderen en zalm in stukken verdelen.
Tomaten en ui met dressing vermengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vocht van spinazie gieten. Slagroom en 50 g kaas door spinazie roeren. Zalm er voorzichtig door scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Spinaziemengsel over pannenkoeken verdelen, oprollen en met rest van kaas bestrooien.
Ingrediënten voor 4 personen
1 pak bladspinazie (diepvries, deelblokjes, 450 g AH), 500 g tomaten, 1 kleine rode ui, 5 eetl. balsamicodressing, 1 pak kant en klare pannenkoekenmix (500 g), 2 blikjes Roze Zalm (b.v. John West), 50 ml slagroom, 100 g gemalen belegen kaas