Lintmacaroni met spinazie en *magor

home > pastas > Lintmacaroni met spinazie en *magor

Kook de lintmacaroni in ruim water met het bouillonblokje volgens de aanwijzingen op het pak beetgaar.
Giet de macaroni af en houd hem warm.
Laat de spinazie met aanhangend water slinken en breng de groente met zout en peper op smaak.
Snijd de magor in 4 gelijke porties.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin.
Verwarm 4 borden en verdeel daarop achtereenvolgens de lintmacaroni, de spinazie en de magor.
Bestrooi met de pijnboompitjes.
Lekker met een tomatensalade.
*Magor, ook wel bekend als Gormas, is een gelaagde, romige kaas uit de Italiaanse gemeente Parrano. Hij bestaat uit laagjes Gorgonzola en Mascarpone.





Ingrediënten voor 4 personen

450 g lintmacaroni
1 pasta-bouillonblokje
500 g verse spinazie
zout, versgemalen peper
400 g *magor
50 g pijnboompitjes