Spaghettini al pomodoro e crema di burro con tartufo
home > pastas > Spaghettini al pomodoro e crema di burro con tartufo
Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout beetgaar, laat uitlekken en roer er 1 eetlepel olijfolie door.
Bak de tomaat en de ui ± 5 minuten in 2 eetlepels olijfolie.
Roer de truffelbotercrème en de pasta erdoor en verwarm alles even snel.
Breng met zout en peper op smaak en roer er 1/2 eetlepel bieslook en basilicum door.
Strooi er voor het serveren 1/2 eetlepel bieslook en de Parmezaanse kaas over.
Ingrediënten voor 4 personen
250 g spaghettini (heel dunne spaghetti)
zout, peper
3 eetlepels olijfolie
50 g gedroogde tomaten in reepjes
1/2 kleine fijngesneden ui
50 g crema di burro con tartufo (Urbani)
1 eetlepel fijngesneden bieslook
1 eetlepel fijngesneden basilicum
2 eetlepels geschaafde Parmezaanse kaas