Tagliatelle met paddenstoelen en salie

home > pastas > Tagliatelle met paddenstoelen en salie

Veeg de champignons en de oesterzwammen met keukenpapier schoon.
Snijd van de champignons het onderste stukje steel af.
Snijd de champignons in plakjes en de oesterzwammen in reepjes.
Verwarm 4 borden voor.
Kook de tagliatelle in een pan met ruim water en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking net gaar en laat uitlekken.
Verhit intussen in een koekenpan de helft van de boter en bak de champignons en de oesterzwammen al omscheppend in ± 5 minuten bruin.
Schep van het vuur af de rest van de boter, het citroensap en de salie door de paddenstoelen en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de tagliatelle over de 4 borden en schep het paddenstoelenmengsel erop.
Serveer direct.





Ingrediënten voor 4 personen

200 g grotchampignons
100 g oesterzwammen
zout
150 g tagliatelle
75 g boter
1 1/2 eetlepel citroensap
1 1/2 theelepel salie
peper