Duvelfricassee
home > recepten-uit-belgie > Duvelfricassee
Braad het vlees bruin aan, neem het uit de pan en bak de ui aan.
Deglaceer de pan, voeg de ui bij het vlees en laat ze samen pruttelen.
Voeg de tomaten, selder, wortelen, Duvel, peper, zout en eventueel look
toe.
Doe er de zilveruitjes en de in tweeën gesneden champignons bij, laat ze
even laten meekoken en breng desgewenst verder op smaak met peper en zout.
Bind de saus met tarwezetmeel.
Dien het gerecht op met gekookte aardappelen, rijst, deegwaren of brood.
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen:
1 kg kalfsfricassée
witte selder
250 g verse champignons
2 wortelen
1/2 liter gepelde tomaten
200 g zilveruitjes
1/2 ui
1 teentje look
1 flesje Duvel
suiker
peper, zout
tarwezetmeel