Bami met zalm

home > recepten-uit-china > Bami met zalm

Mie koken volgens gebruiksaanwijzing.
Peper uit bamipakket schoonmaken en
fijn snipperen.
Tomaat uit bamipakket in plakjes
snijden. Bewaren voor garnering.
Zalm in stukken snijden.
Knoflook pellen en uitpersen en mengen met ketjap. Zalm marineren in ketjapmengsel.
In wok olie verhitten. peper en bamigroenten toevoegen en
ca 2 min. meebakken.
Kruidenmix toevoegen en ca 2 min.
meebakken.
Groenten in wok aan kant schuiven.
Zalm en marinade toevoegen en ca 3
tot 4 min. meebakken.
Mie toevoegen en alles goed
doorscheppen
Garneren met tomaat.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

250 g mie
500 g bamigroentenpakket
450 g zalmfilet
2 teentjes knoflook
3 eetl. ketjap asin
3 eetl. oosterse roerbakolie
1 zakje kruidenmix (25 g)
Benodigdheden:
Wok
Omscheplepel
Knoflookpers
Mes