Biefstuk met Boontjes
home > recepten-uit-china > Biefstuk met Boontjes
Voor de marinade:
Meng oliën, soja, rijstazijn, geperste knoflook, geraspte gember, fijngesneden peper, fijngehakte bosui tot marinade.
Roer er de biefstuk door en laat minimaal 30 min. marineren.
Kook intussen de rijst en de boontjes gaar.
Verhit een droge wok en roerbak het biefstukmengsel in ongeveer 3 minuten warm.
Serveer met de boontjes en de rijst
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 2 personen:
300 g biefstuk in reepjes
3 eetl. (roerbak)olie
1 eetl. sesamolie
4 eetl. japanse soja
1 eetl. rijstazijn
2 teentjes knoflook
3 cm verse gember
1 rood chilipepertje (of sambal)
2 bosuitjes
500 g boontjes
Basmati rijst