Varkenshaas Pangang van Arnold en Lisette

home > recepten-uit-china > Varkenshaas Pangang van Arnold en Lisette

Wrijf hier het vlees in met de kruiden en gembersiroop en laat eventjes staan. Maak de pangang saus volgens verpakking en houd warm of maak je zelfgemaakte warm.

Verhit wat olie en fruit sjalotjes en knoflook tot bruin, neem dan uit de pan.

Bak het vlees aan op middel vuur wat gekleurd, voeg de sjalot en knoflook weer toe met gembersiroop en geraspte gember en bak een beetje op, voeg dan de saus toe en laat pruttelen met champignons tot vlees gaar is.

Vlees in dunnen plakjes snijden en serveren.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

2 teentjes knoflook, gehakt
4 sjalotjes, gehakt
bakje champignons (kastanje of oesterzwammen)
1 stukje verse gember, geraspt
1/2 eetl. gember siroop
2 flinke varkenshaasjes

Gelijke delen van de kruidenpoeders, djahe, vetsin, laos en tijm.

1 zakje babi pangangsaus of liever natuurlijk zelfgemaakte!