Aardappelomelet met sla en feta, vegetarisch

home > recepten-uit-griekenland > Aardappelomelet met sla en feta, vegetarisch

Kook de aardappelen net niet gaar. Af laten koelen en in plakken snijden.
De uien fruiten in de olie, in de wok. De uitgeperste knoflook er bij en de aardappelen. Strooi er dan de rozemarijn over en de peper.
Strooi wat geraspte kaas op de bodem van de ovenschaal en leg daar het aardappel, uienmengsel op. Kluts de eieren en verdeel die over de aardappelen.
Maak het af door er de rest van de kaas over te sprenkelen. Gratineer dit gerecht 20 min in de oven op 200°C.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

750 g aardappelen
2 uien
2 teentjes knoflook
1 theel. rozemarijn
zeezout
verse peper
4 eieren
1 ons geraspte oude kaas
2 eetl. olie

Wat heb je nodig?

Wok, pan, voorverwarmde oven op 200°C., ovenschaal.