Kip met olijven
home > recepten-uit-india > Kip met olijven
De kip samen met kaneelpoeder, kurkuma, paprikapoeder en peper in een kom leggen en een paar uur laten staan.
Bak de kip in de olie rondom bruin.
Voeg ui, knoflook en paprika toe en 5 min. bakken
Voeg olijven, koriander, citroensap en bouillon toe en laat alles 40 min. zachtjes koken.
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen:
4 kippenpoten
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 ui, fijngehakt
1 theel. kaneelpoeder
1/2 theel. kurkuma
1 theel. paprikapoeder
1 rode paprika, in stukjes
1 theel. gemalen zwarte peper
2 eetl. citroensap
20 groene olijven
3 dl kippenbouillon
1 eetl. verse koriander, fijngehakt
3 eetl. olijfolie