Kip met spinazie en pindakaas
home > recepten-uit-india > Kip met spinazie en pindakaas
Bak de kip met de knoflook, zout en 1 theel. zwarte peper in 2 eetl. olijfolie goudbruin.
Bak in de resterende olijfolie de ui en de tomaat 5 min.
Voeg bouillon, pindakaas, chilipeper en kook zachtjes 5 min.
Voeg spinazie, tijm, zout en zwarte peper toe en laat nog 10 min pruttelen.
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen:
500 g kipfilet, in stukjes
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 ui, fijngehakt
1 chilipeper, fijngehakt
3 eetl. pindakaas
3 tomaten, in blokjes
2 theel. zwarte peper
1 theel. tijm
4 dl kippenbouillon
4 eetl. olijfolie
1 eetl. pijnboompitten
250 g diepvriesspinazie
zout, naar smaak