Lamsvlees met hele specerijen

home > recepten-uit-india > Lamsvlees met hele specerijen

Bak de uien in een paar min. goudbruin.
Voeg knoflook en gemberwortel toe en bak een paar min.
Voeg kardemon, zwarte peper, kruidnagel, kaneel, chilipeper, zout en lamsvlees toe en bak 5 min.
Voeg water toe en laat sudderen tot het vlees gaar is.
Voeg koriander toe en roer goed om.





Ingrediënten voor 4 personen

Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g lamsvlees, in blokjes
2 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 theel. gemberwortel, fijngehakt
5 hele, gedroogde chilipepers
2 kaneelstokjes
4 groene kardemompeulen
6 zwarte peperkorrels
4 kruidnagels
2 eetl. korianderblad
500 ml water
zout, naar smaak