Lamsvlees met hele specerijen
home > recepten-uit-india > Lamsvlees met hele specerijen
Bak de uien in een paar min. goudbruin.
Voeg knoflook en gemberwortel toe en bak een paar min.
Voeg kardemon, zwarte peper, kruidnagel, kaneel, chilipeper, zout en lamsvlees toe en bak 5 min.
Voeg water toe en laat sudderen tot het vlees gaar is.
Voeg koriander toe en roer goed om.
Ingrediënten voor 4 personen
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen:
500 g lamsvlees, in blokjes
2 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 theel. gemberwortel, fijngehakt
5 hele, gedroogde chilipepers
2 kaneelstokjes
4 groene kardemompeulen
6 zwarte peperkorrels
4 kruidnagels
2 eetl. korianderblad
500 ml water
zout, naar smaak