Biefstuksalade
home > recepten-uit-nederland > Biefstuksalade
Was de sla en laat ze uitlekken. Snijd de biefstuk in reepjes. Verkruimel de roquefort. Halveer de tomaatjes. Meng in een kom 6 eetl. olijfolie met citroensap, mosterd en een snufje zout tot een dressing. Verdeel de sla over 4 borden en besprenkel ze met de dressing. Verhit 2 eetl. olijfolie in een koekenpan en roerbak de biefstukreepjes 1 minuut. Bestrooi ze met zout en verdeel ze over de sla. Bestrooi de sla met roquefort en halve tomaatjes.
Ingrediënten voor 4 personen
Ingrediënten voor 4 personen:
8 eetl. olijfolie
2 eetl. citroensap
2 theel. Dijon mosterd
zout
200 g gemengde sla
250 g kogelbiefstuk
100 g roquefort
200 g cherry tomaatjes