Kabeljauwfilet met champignons

home > recepten-uit-nederland > Kabeljauwfilet met champignons

Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Halveer de tomaatjes. Bestrooi de kabeljauw met zout. Maak de bleekselderij schoon en snijd het in stukjes van 6 cm. Kook de bleekselderij in 6 minuten beetgaar. Verhit 20 g boter met 1 eetl. olijfolie in een koekenpan en bak de champignons snel bruin. Bestrooi ze met een beetje zout. Verhit in een andere koekenpan de rest van de boter en olijfolie en bak de kabeljauwfilets 3 minuten aan beide kanten. Laat de bleekselderij uitlekken en verdeel het over 4 borden. Leg op elk bord een kabeljauwfilet en schep de champignons erop. Garneer het gerecht met de halve tomaatjes.





Ingrediënten voor 4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

4 kabeljauwfilets van 150 g
zout
1 struik bleekselderij
40 g boter
2 eetl. olijfolie
200 g champignons
10 cherry tomaatjes