Komkommer-appel salade

home > recepten-uit-nederland > Komkommer-appel salade

Komkommer schillen met kaasschaaf en in 4 delen snijden in de lengte van de komkommer. Zaad uit binnen kant halen en uit 1/4 lengte van de komkommer, nogmaals drie lange repen snijden en deze lange repen in stukjes van ± 1,5 cm snijden.
Dit ook met de andere stukken van de komkommer doen. De kleine stukjes in een vergiet doen en zout op de komkommer strooien en dit laten uitlekken.
De twee elstar appels schillen en klokhuis verwijderen en ook in kleine stukjes snijden en besprenkelen met citroensap. Dit alles in een schaal doen, appel en komkommer en de 4 eetlepels yofresh goed met elkaar vermengen en weg zetten in de koelkast.
Een hele lekkere frisse salade die bij van alles en nog wat geserveerd kan worden.





Ingrediënten voor 4 personen

Ingrediënten voor 4 personen:

1 komkommer
2 elstar appels
4 eetl. yofresh
zout
citroensap