Geroerbakte kokoskip en groenten
home > roerbak-recepten > Geroerbakte kokoskip en groenten
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Bestrooi de kip met de kerrie en zout en vers gemalen peper naar smaak en laat de kip even intrekken.
Verhit de wok en voeg de olie toe als de wok begint te walmen. Laat de olie door de wok walsen.
Bak de kipreepjes in de hete olie in 2-3 minuten goudbruin.
Voeg de roerbakmix en de prei toe en bak de groenten al omscheppend 5 minuten mee.
Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 2-3 minuten.
Schep de rijst in 4 kommen en verdeel de kip erover.
Bestrooi met de seroendeng.
Ingrediënten voor 4 personen
300 gram witte rijst, 375 gram kipfilet, in repen, 2 theelepels kerriepoeder, 2 eetlepels wokolie, 1 zak champignonroerbakmix (400 gram), 400 gram prei, in ringen, 100 ml kokosmelk, 2 eetlepels seroendeng (potje 100 gram, van Conimex).