Roerbakschotel met visfilet
home > roerbak-recepten > Roerbakschotel met visfilet
Maak de groente schoon.
Snijd de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes.
Laat de doperwten uitlekken.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout.
Roerbak de aardappelpartjes mee bruin.
Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout.
Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.
Ingrediënten voor 4 personen
1 kleine ui, 250 gram broccoli, 1 rode paprika, 1 klein blikje doperwten, 1 eetlepel olie, peper, zout, 1 zakje voorgekookte aardappelpartjes (ca. 450 gram)
1 dl bouillon (van tablet), 1 laurierblad, 200 gram Tilapia- of andere visfilet