Driekleurenfusillisalade met garnalen en gerookte zalm

home > salades > Driekleurenfusillisalade met garnalen en gerookte zalm

Kook de fusilli in ruim kokend water met zout beetgaar; spoel de pasta met ruim koud water af, laat uitlekken en vermeng de afgekoelde pasta met de paling, zalm, garnalen, ansjovis, dragon, venkel, olijven en kappertjes.
Vermeng voor de dressing de olie, het citroensap, zout en peper en schep de dressing voorzichtig door de salade. Strooi voor het serveren de dille over de salade.





Ingrediënten voor 4 personen

300-400 g driekleurenfusilli
zout, peper
150 g gerookte paling in reepjes
200 g gerookte zalm in reepjes
150 g Hollandse garnalen
5 ansjovisfilets in dunne reepjes
2 theelepels dragonblaadjes
1 in zeer dunne reepjes geschaafde venkelknol
50 g groene olijven in dunne plakjes
3 eetlepels kappertjes, uitgelekt
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels fijngesneden dille