Fussilisalade met ham
home > salades > Fussilisalade met ham
Kook de noedels gaar en giet ze af.
Schrik ze met koud water en laat ze hierin afkoelen. Hak de augurken in stukjes, snijd de ham in blokjes en de ui in plakjes. Giet de noedels af en roer alles met de gesnipperde peterselie door de deegwaren. Roer de mayonaise door de yoghurt en breng de dressing op smaak met roze peper, citroensap, zout en cayennepeper.
Giet de dressing over de salade en laat hem even trekken alvorens op te dienen.
Ingrediënten voor 4 personen
400 g spiraaltjes
zout
2 augurken
200 g gekookte ham in één stuk
1 ui
een handvol peterselie
3 eetlepels mayonaise cayennepeper
100 g yoghurt
2 eetlepels roze peperbolletjes
sap van 1/2 citroeniet de dressing over de salade en laat hem even trekken alvorens op te dienen