Salade van ravioli met romige peterseliesaus

home > salades > Salade van ravioli met romige peterseliesaus

Kook de eieren hard, laat ze onder koud water schrikken, pel ze en laat ze afkoelen.
Was de peterselie, schud de blaadjes droog en hak ze fijn. Schil de ui en snipper hem fijn. Meng de peterselie door de ui, de bouillon, het paneermeel, de mierikswortel en de koffieroom en breng op smaak met peper en zout. Was de tomaten en snijd ze samen met de eieren in schijfjes.
Kook de ravioli in voldoende kokend gezouten water beetgaar, laat ze onder de koude kraan schrikken en laat ze afkoelen. Verdeel de ravioli, de tomaten en de eierschijfjes over de borden en overgiet met de peterseliesaus.





Ingrediënten voor 4 personen

4 eieren
3 bosjes peterselie
1 ui
2 dl groentebouillon (kant-en-klaar)
50 g paneermeel
50 g mierikswortel in room
2 dl koffieroom
witte peper, zout
700 g tomaten
250 g ravioli met vleesvulling