snacks
Een snack is een ‘tussendoortje’ of een kleine maaltijd die meestal buiten de normale etenstijden genuttigd wordt. Op een feestje, een verjaardag of voor de gezelligheid bij de borrel. Doordat het als aanvulling op de normale voeding wordt gegeten, en doordat het op wisselende tijdstippen genuttigd wordt, zijn snacks een prettige verschijning. Zelf gemaakt is natuurlijk leuker om te geven, dan zo uit de verpakking op tafel.
Snacks
- Gehaktbuideltje van fillodeeg
- Champignontoast
- Kruidige kipballetjes in tomatensaus
- Kipreepjes met paprikakorstje
- Kalfskroketten & bitterballen
- Kerriegehakt in bladerdeeg
- Kaaskroketten met groene-kruidenmosterd
- Kaaskroketten
- Japanse balletjes
- Hawaï ’s stokbroodje
- Crostini met sardines
- Cevapcici (hongaarse gehaktrolletjes)
- Bladerdeeghapjes
- Briecrostini met appel en walnoot
- Bladerdeegflapjes met spinazie en geitekaas
- Andere frikadellen
- Auberginerolletjes Met Mozarella
- Bitterballen met Friese nagelkaas