Broodrolletjes met ei en basilicum (Vegetarich)

home > tapas > Broodrolletjes met ei en basilicum (Vegetarich)

Snijd de korsten van 10 sneetjes wit casinobrood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige brood repen. Bestrijk het brood met 5 eetlepels tomatentapenade. Leg de blaadjes van 1 zakje verse basilicum op de tapenade en verdeel hierover 150 gram eiersalade. Rol de brood repen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast. Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in. Bereidingstijd: 10 minuten & 1 uur rusttijd.





Ingrediënten voor 4 personen

10 sneetjes wit casinobrood
5 eetlepels tomatentapenade
1 zakje verse basilicum
150 gram eiersalade
plasticfolie
cocktailprikkers