Komkommerschijven met zalm
home > tapas > Komkommerschijven met zalm
Mix de roomkaas in een kleine kom zacht en romig. Voeg de overige ingrediënten, behalve de komkommer, toe en mix alles goed door. Snijd de komkommers in dikke plakken van ca. 2 cm. Maak met een bolletjesmesje een holletje in de komkommerschijven. Schep op elke plak 1 theelepel zalm-kaasmengsel.
Tips:
In plaats van het zalmmengsel kunnen schijven ook gevuld worden met tonijnsalade of kip-satesalade.
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Ingrediënten voor 4 personen
250 gram roomkaas
1 blik rode zalm (210 gram, uitgelekt)
2 eetlepels fijngehakte koriander
1 eetlepel zure room
2 theelepels citroensap
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
1 eetlepel yoghurt
4 middelgrote komkommers
versgemalen peper