Varkenshaas in Dijonmosterdsaus met druiven
home > vlees > Varkenshaas in Dijonmosterdsaus met druiven
Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout. Borstel of veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter en bak hierin de varkenshaasjes in 12 min. zachtjes bruin en gaar. Schep ze uit de pan en houd ze even warm. Bak de champignons in het braadvet. Schenk de wijn erbij en laat deze iets inkoken. Roer de mosterd en crème fraïse erdoor. Halveer de druiven en schep ze door de saus. Serveer de varkenshaasjes met de mosterdsaus. Lekker met rösti en broccoli of peultjes.
Ingrediënten voor 4 personen
4 varkenshaasjes á 150 g, versgemalen peper, zout, 200 g champignons, 50 g boter, 1½ dl witte wijn, ½ eetl. Dijonmosterd, 2 dl schenkbare crème fraïse of kookroom, 150 g witte druiven zonder pit