voorgerechten
- Vispakketjes met garnalen
- Gerookte kipfilet met tomatendressing op een bedje van kruiden
- Carpaccio van tonijn met groene asperges
- Carpaccio van kalfsvlees met tonijn
- Gevulde champignons
- Taartje van korstdeeg met geitenkaas
- Champignons in knoflooksaus
- Cocktail van gerookte kipfilet
- Compositie van zalm, scampi en coquilles
- Amuse met aardappel en tomaat
- Garnalen-krab cocktail
- Oosterse rolletjes (vegetarisch)
- Waldorfsalade
- Zure haringbietensalade met appel en venkel
- Haringbietensalade met appel en venkel
- Pastasalade met salami
- Pastasalade met cervelaat
- Pastasalade met tonijn en gegrilde courgette
- Kippenbouillon
- Roergebakken visreepjes
- Grapefruit met garnalen
- Kaastoost met champignons
- Avocado's met krab-garnalensalade
- Blini's met gerookte zalm
- Rauwe hamrolletjes
- Meloen met kip
- Meloen met port
- Koude Indische meloen
- Tilsiter kaastoost
- Pittige pasta met auberginerondjes
- Tomatencocktail
- Kipcocktail
- Ham soufflé
- Pittige pasta met courgetterondjes
- Fruits de mer à la Turque
- Schlesische haring
- Worstjes in een jasje
- Hamcocktail
- Artisjokbodems Nantua
- Saté in bladerdeeg
- Kreeftcocktail
- Garnalencocktail
- Krabcocktail