Kipfilet 'Exotique'

home > wild-en-gevogelte > Kipfilet 'Exotique'

Bak de filets mooi bruin in hete boter. Bereid het kerriesausje en de rijst volgens de voorschriften op de pakjes. Schil de kiwi’s, snijd ze in plakken en halveer de bananen in de lengte. Neem de gebakken kippenfilets uit de pan en houd ze warm. Bak de vruchten heel kort in het bakvet. Vermeng de saus met ketchup, kerrie en de stukjes paprika. Vermeng de rijst met de geraspte kaas en druk deze in ingevette vormpjes. Laat ze even staan en stort dan de inhoud op de borden.. ( Zijn er geen vormpjes beschikbaar, dan een rond hoopje op de borden maken en flink aandrukken.) Leg de kip eromheen en garneer met de gebakken vruchten.





Ingrediënten voor 4 personen

4 kippenborsten, 2 eetl. boter, 1 pakje kerriesaus, 400 g rijst, 2 kiwi’s, 2 bananen, 1 theel. tomatenketchup, 1 theel. kerrie, 1 theel. rode paprikastukjes, 25 g parmezaanse kaas