Aardappelkoek met ham en kaas
home > alles-in-een-pan > Aardappelkoek met ham en kaas
Laat de groente-macedoine uitlekken. Klop de eieren los in een grote kom. Voeg de hamblokjes, de ontdooide rösti, de groente-macedoie en de taco-kruiden toe, meng alles goed door elkaar. Verhit de olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag. Schep het röstimengsel in de pan en druk de massa stevig aan; leg het deksel schuin op de pan en bak de onderkant van de aardappelkoek op een matig vuur goudbruin in ca. 10 min. Keer de koek met behulp van een deksel en bak de onderkant goudbruin. Strooi de geraspte kaas over de aardappelkoek en laat de kaas met het deksel op de pan smelten. Laat de koek op een bord glijden en snijd hem in punten.
Ingrediënten voor 4 personen
1 pot (ca. 350 g) groente-macedoine, 3 eieren, 100 g ham in blokjes, 1 pak (600 g) diepvriesrösti ontdooid, 4 eetl. taco-kruidenmix, 4 eetl. olie, 75 g geraspte belegen Goudse kaas