Lasagne met spitskool en tomatensaus
home > alles-in-een-pan > Lasagne met spitskool en tomatensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. en vet een ruime ovenschaal in met wat boter. Meng de spitskool met de tomatensaus, de knoflookpoeder en de crème fraîche. Schep wat van het koolmengsel in de ovenschaal; leg er een paar plakjes salami op; strooi er wat geraspte kaas over en dek het geheel af met enkele lasagnevellen. Herhaal deze laagjes tot de ingrediënten op zijn; eindig met een laagje van het kool-mengsel bestooid met kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven goudbruin en gaar in ca. 45 min.
Ingrediënten voor 4 personen
boter voor het invetten van de vorm. 750 g gesneden spitskool, 1 fles (665 ml) tomatensaus, 1 theel. knoflookpoeder, 1/8 l crème fraîche, 150 g salami in dunne plakjes, 12-15 lasagnavellen voorgekookt, 150 g geraspte belegen komijnekaas