Groene curry
home > curry > Groene curry
Olie in de pan en groene curry erbij. Lemonblaadjes erbij (gescheurd) en de kokosmelk toevoegen. Klein beetje zout. Alles goed laten inkoken.
Als alles goed is ingekookt bouillon en palmsuiker erbij. Dan het vlees (in hele dunnen plakjes gesneden) erbij.
Hier bovenop alle gesneden groenten. Dit geheel laten koken totdat het vlees gaar is. Niet roeren alleen af en toe wat aandrukken. Als laatste de basilicum erbij.
Lekker met rijst.
Ingrediënten voor 4 personen
400 gram rundvlees
2 eetlepels groene curry pasta
1 blik kokosmelk
1 aubergine
½ blik bamboescheuten
2 thaise aubergines
1 rode paprika
3 lemonblaadjes
basilicum vers
2 eetlepel palmsuiker / rietsuiker / bruine suiker
1 ½ eetlepel vissaus
½ blokje runderbouillon
3 eetlepels olie